Tukena menestystarinan luomisessa

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään ja 18 toimintavuotemme aikana olemme saaneet olla tukena monien menestystarinoiden syntymisessä. Mietimme pitkään, kenen tarinan kerromme tässä tekstissä ja päädyimme Combi Worksiin.

Annamme nyt puheenvuoron Combi Worksin toimitusjohtajalle Edward Blomstedille:

”Kun yritys kasvaa, niin kasvavat myös vaatimukset taloudenhallinnan kumppania kohtaan”

“Meillä oli aikoinaan iso tilitoimisto, jossa olimme pieni asiakas. Vaihdoimme TalousNosturiin, jossa koimme olevamme tärkeitä ja saavamme parempaa, henkilökohtaista palvelua. Ja mikä hienointa, yhteistyömme kasvaa ja muuttuu yrityksemme kasvun mukana.

Pari vuotta sitten ulkoistimme Suomen yhtiön osalta lähes koko taloushallintomme TalousNosturille. Näin saimme lisää liikkumavaraa, kun kiinteistä palkoista tuli muuttuvia ja ulkoisia kustannuksia. Järjestely paitsi lisäsi joustavuutta, niin myös toi käyttöömme talouspäällikön asiantuntemuksen, jota ei talossamme omasta takaa ollut. Talousnosturin talousjohdon palveluita tarvitsemme etenkin varmistaaksemme, että talousraportointimme tukee konsernimme johtamista ja ohjaa tekemistä oikeaan suuntaan.

Nykyiseen liiketoimintamallimme on tulossa muutoksia, joiden suunnittelussa ja toteuttamisessa tulemme tarvitsemaan TalousNosturin talouspäällikön konsultaatiota.”

Edward Blomstedt
CEO

TUKENA KASVUSSA JA MUUTOKSISSA

Olemme riittävän kokenut ja suuri voidaksemme auttaa yrityksiä luomaan menestystarinoita. Samaan aikaan olemme riittävän pieni, jonka vuoksi jokainen asiakkaamme saa yksilöllistä ja henkilökohtaista palvelua.

Miten voimme tukea teidän kasvuanne ja menestystänne? Ota yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistanne sekä mahdollisesta roolistamme tavoitteiden toteuttamisessa!

Ota yhteyttä Valikko