TalousNosturi Oy ja Aallon Group Oyj yhdistyvät

Aallon Group Oyj ja TalousNosturi Oy ovat allekirjoittaneet 8.1.2021 kauppasopimuksen ja TalousNosturi Oy:stä tulee osa Aallon Helsinki Oy:tä. Kaikki TalousNosturi Oy:n palveluksessa olevat työntekijät ja omistajat jatkavat uuden yhtiön palveluksessa nykyisissä tehtävissään. Asiakkaiden yhteyshenkilöt, hinnoittelu ja toimintamallit säilyvät ennallaan.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Aallon Group Oyj:n strategiana on tarjota asiakkailleen huolehtivaa ja laadukasta henkilökohtaista asiantuntijapalvelua. Aallon Helsinki Oy:n aluejohtaja Kristiina Timperi: ”Meille alueellinen ja kasvollinen palvelu ovat erittäin tärkeitä. Tämän vuoksi on upeaa saada kanssamme samanhenkisesti menestyksekkäästi asiakkaitaan alueella palvellut TalousNosturin väki mukaan joukkoomme.”

TalousNosturi Oy:n toimitusjohtaja Sara Helander: ”Olen innoissani siitä, että yhdistäessämme voimamme Aallon Groupin kanssa, voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajempia palveluita. Aallon Group -konsernin suuremmat resurssit mahdollistavat mm. henkilöstö- ja työsuhdeneuvontapalvelut ja yritysjuridiset palvelut. Kaupan avulla voimme edelleen vahvistaa ja kehittää talousjohdon palveluitamme. ”

Sydämellinen kiitos TalousNosturin asiakkaille upeasta kumppanuudesta ja yhteistyöstä. Tästä on hyvä jatkaa yhteistä matkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.

Ota yhteyttä Valikko