Sähköiset järjestelmät

Tilitoimistojen tulee tarjota asiakkailleen paras mahdollinen sähköinen järjestelmä kirjanpidon tekemisen helpottamiseksi.

Olemme sertifioitu Netvisor-kumppani

Kirjanpito-ohjelma 97% automaatiolla!

Tehotyökalu niin pienille kuin suurille yrityksille. Netvisorin kirjanpito-ohjelmassa automaatiotaso on viety niin pitkälle kuin mahdollista ja jo 97% kirjanpidon tositteista syntyy automaation kautta. Automaatio säästää useita tunteja aikaasi joka viikko. Kaikki tieto liiketoiminnan tapahtumista siirtyy automaattisesti kirjanpitoon ja kohdelaskennan raportointiin.

Netvisor – Taloushallinto ja Palkanlaskenta

Netvisor taloushallinnan ohjelmalla on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet yhdessä pilvipalvelussa laskutuksesta varastonhallintaan. Kaikki toiminnallisuudet Netvisorissa tähtäävät taloushallinnon automaation kasvattamiseen.

Netvisorin ohjelmisto laajenee sinun tarpeittesi mukaan. Siinä on runsaasti jo valmiiksi mahdollistettuja integraatiota eri kumppanien kanssa – sinulla on käytössäsi kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka on helppo käyttää.

Netvisorissa vahvistetaan jatkuvasti yhteensopivuutta eri ohjelmistojen välillä. Netvisor Market Placesta löytyy valmiiksi Netvisoriin integroidut ohjelmistot, palvelut ja ratkaisut eri toimialojen tarpeisiin.

Netvisor taloushallinnon ohjelmisto sopii sekä pienille että isoille yrityksille – valitset vain sinulle sopivat toiminnot.

Procountor – kaikki, mitä tarvitset sähköiseen taloushallintoon.

Procountor ohjelma on helppokäyttöinen, selainpohjainen sähköinen taloushallinnon ohjelmistoratkaisu. Se sisältää kaikki tarvittavat työkalut päivittäisiin taloushallinnon tehtäviin.

Procountor suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota rutiinitehtävien virtaviivaistamiseen ja asiakkaan ja tilitoimiston yhteistoimintaan, jolloin voidaan keskittyä kaikkein olennaisimpaan: taloutesi hallintaan ja ennakoivaan seuraamiseen.

Ota yhteyttä Valikko