Talousjohtajan palvelut

Kunnianhimoisilla yrityksillä on kasvuvaiheessaan usein tarve talousjohtajan näkemykselle – mutta ei vielä mahdollisuutta palkata omaa. TalousNosturin asiantuntijasta kasvuhaluiset yritykset saavat tarvittavan strategisen kumppanin tulevaisuuden rakentamiseen.

Olemme paketoineet talousjohtajan palvelut Nosturi Tulevaisuus -kokonaisuuksiksi, joiden avulla liiketoimintaan tuodaan tavoitteellisuutta, seurantaa ja ennustettavuutta. Palveluun kuuluu nykytilanteen analysointi, tavoitteiden ja mittarien asettaminen, budjetin ja kehityssuunnitelman luominen sekä ennusteet ja kattava raportointi. Palveluita myydään myös erikseen.

Nosturi Tulevaisuus -PAKETIT

Muut palvelut

Business Finland –raportointi

Business Finland hankkeiden raportointi edellyttää yksityiskohtaista kustannusseurantaa sekä ostojen että hankkeeseen käytettyjen tuntien ja palkkojen osalta. TalousNosturin talousjohtajan avulla rakennat heti hankkeen alussa raportointimallit kerralla oikein ja vältyt turhalta työltä, jota aiheutuu väärin tehdyn raportoinnin korjaamisesta jälkikäteen.

Ulkoistettu talousjohtaja

Tuotteistettujen talousjohdon palvelupakettien lisäksi TalousNosturi tarjoaa talousjohdon palveluja joustavasti sopimuksen mukaan ja sovitussa laajuudessa. Sopimus voi liittyä johonkin yksittäiseen tehtävään tai projektiin tai voi olla aikaperusteinen, esimerkiksi 1 päivä viikossa tai kuukaudessa.

Ota yhteyttä Valikko