Tavoitteenamme on auttaa kunnianhimoisia yrittäjiä menestymään.

Me uskomme yrittäjyyteen. Siihen että kun tekee itselleen, niin on paitsi lupa menestyä niin myös nauttia menestyksen hedelmistä. Asiakkaiksemme hakeutuu yrittäjiä, joille pelkkä kirjanpito ei riitä. He saavat meiltä enemmän kuin tavallisesta tilitoimistosta: kumppanin kasvuun.

Trustmary Reviews

KENENKÄÄN EI KANNATA ENÄÄ MAKSAA PELKÄSTÄ KIRJANPIDOSTA.

BLUET • KELLUVAAN RAKENTAMISEEN ERIKOISTUNUT KASVUYRITYS

”Talousjohtajan työstä välittyy aito kiinnostus ja halu auttaa”

Kelluvaan rakentamiseen erikoistunut Bluet on kasvuyritys. Ajankäytön järkevöittämiseksi ja resurssien lisäämiseksi Bluet on ulkoistanut taloushallintonsa TalousNosturille. TalousNosturin asiantuntija toimii myös Bluetin talousjohtajana. Kun kiinnostus ja auttamisen halu on aitoa, ei sillä lopulta ole merkitystä, istuuko talousjohtaja Bluetin omalla toimistolla vai ei.

Yksi Bluetin isoin ja julkisin referenssi on Helsingissä toimiva Allas Sea Pool.

– Olemme suunnitelleet ja valvoneet kelluvan alan toteutuksen uima-altaineen, kertoo Bluetin toimitusjohtaja Tytti Sirola.

TalousNosturin mukaantulo oli tärkeää

Kasvuyrityksen vetäjänä Sirolan aika on hänen omien sanojensa mukaisesti koko ajan kortilla.

– Oma to do -listani on noin sadan A4:en pituinen. Välillä tuntuu, ettei se lyhene lainkaan, Sirola naurahtaa.

– Ainoa asia, jonka olen ajatellut voivani aidosti ulkoistaa, on taloushallinto. Sen takia TalousNosturin mukaantulo oli todella tärkeää, hän painottaa.

Sparraaja auttaa pääsemään parempaan lopputulokseen

Sirola kokee, että hänen olisi toimitusjohtana mahdotonta toimia yksin myös talousjohtajana. Tähän vaikuttavat sekä ajankäyttö että tavoiteltu lopputulos.

– Tarvitsen itselleni jonkun sparraajan, joka on tietyissä asioissa minua viisaampi. Mielestäni on todella tärkeää ympäröidä itsensä itseään viisaammilla ihmisillä. Siten saadaan aikaan parempi lopputulos, Sirola sanoo.

– Talousjohtaja tulee käymään kerran kuussa ja vedämme yhdessä työpajan. Sen lisäksi olemme sähköpostitse ja puhelimitse yhteydessä melkein viikoittain. Tuntuu, että hän olisi lähempänä, vaikka istuukin omassa toimistossaan, Sirola hymyilee.

Aito kiinnostus ja halu auttaa

Talousjohtajan tehtävien ulkoistaminen voi ymmärrettävästi herättää epävarmuutta sitä harkitsevissa yrityksissä. Sirola kuitenkin kokee, että kun talousjohtaja on riittävän kiinnostunut yrityksestä, voivat hänen tehtävänsä ja palvelunsa olla aivan hyvin ulkoistettuja.

– Meille on ollut todella tärkeää huomata, että palvelu syntyy aidosta kiinnostuksesta ja halusta auttaa meitä yrityksenä sekä ennen kaikkea minua omassa työssäni, Sirola painottaa.

– En kadu hetkeäkään sitä, että päädyimme tähän ratkaisuun. Asiat ovat parantuneet huomattavasti. Tämä oli oikea päätös ja oikea valinta. Olen tyytyväinen, Sirola summaa.

COMBI WORKS OY • TEOLLISEN VALMISTUKSEN VIRTUAALIALUSTA

”Kun yritys kasvaa, niin kasvavat myös vaatimukset taloudenhallinnan kumppania kohtaan”

“Meillä oli aikoinaan iso tilitoimisto, jossa olimme pieni asiakas. Vaihdoimme TalousNosturiin, jossa koimme olevamme tärkeitä ja saavamme parempaa, henkilökohtaista palvelua. Ja mikä hienointa, yhteistyömme kasvaa ja muuttuu yrityksemme kasvun mukana.

Pari vuotta sitten ulkoistimme Suomen yhtiön osalta lähes koko taloushallintomme TalousNosturille. Näin saimme lisää liikkumavaraa, kun kiinteistä palkoista tuli muuttuvia ja ulkoisia kustannuksia. Järjestely paitsi lisäsi joustavuutta, niin myös toi käyttöömme talouspäällikön asiantuntemuksen, jota ei talossamme omasta takaa ollut.

Nykyiseen liiketoimintamalliimme on tulossa muutoksia, joiden suunnittelussa ja toteuttamisessa tulemme tarvitsemaan TalousNosturin talouspäällikön konsultaatiota.”

Edward Blomstedt
CEO

NELIRAUDOITUS OY JA NELIRAUDOITUS ASENNUS OY • RAUDOITUSURAKOINTI

”Talousassistentti apuun hoitamaan yrityksen reskontraa ja taloushallinnon rutiinitehtäviä”

Talousassistentti voi toimia joko yrityksenne tiloissa tai etänä TalousNosturin tiloista käsin. Kiire, työntekijän sairastuminen tai loma eivät enää aiheuta tarpeettomia viivästyksiä tai pakota muuta henkilöstöänne lisäämään työkuormaansa. Talousassistentti on palveluksessanne tarvittaessa nopeallakin aikataululla ja omalla tietokoneella varustettuna.

”Assistenttipalvelusta on ollut meille todella paljon hyötyä. Elena on kehittänyt oston ja myynnin hoitoon ihan uuden, selkeän ja johdonmukaisen tavan, jonka avulla laskujen teko on nopeutunut ja helpottunut.

Lisäksi kaikki rekisterimme ovat nyt ajan tasalla, ja kaikki tarvittavat tiedot löytyvät sieltä. Teemme myyntilaskut nyt päivittäin, jolloin ne eivät enää kasaudu viikon yhdelle päivälle.

Assistenttipalvelu on käytössä myös etänä, ja jos meillä on jokin ongelma, skannaamme vain laskun Elenalle, ja hän hoitaa sen heti.

Tällä hetkellä Elena käy 2 kertaa kuukaudessa selvittäen epäselvyydet ja huolehtien siitä, että paperimme pysyvät kunnossa, ja kaikki hoituu ajallaan. On hyvä, että meillä on tukihenkilö, johon voimme olla yhteydessä aina tarvittaessa ja joka tuntee yrityksemme toiminnot.”

Pertti Lesonen
toimitusjohtaja, yrittäjä

BONFINN • MUKAVAA MAJOITUSTA LENTOKENTÄLLÄ

”Luotettava, pitkäaikainen kumppani on meille ensiarvoisen tärkeä”

”TalousNosturi on ollut luotettava kumppani jo vuosia. Me arvostamme pitkiä yhteistyösuhteita, jolloin molemmat osapuolet tuntevat toisensa ja yhteistoiminta on ehtinyt hioutua sulavaksi.

Kun konsernimme syntyi yrityskaupan myötä, olimme tilanteessa, jossa meillä oli kaksi eri tilitoimistoa. Kokonaisuuden toimivuuden varmistamiseksi tarvitsimme yhden luotettavan kumppanin koko konsernille. Pitkä hyvä asiakassuhde oli tärkeä kriteeri kumppanin valinnassa. Valitsimme TalousNosturin emmekä ole katuneet.

Arvostamme myös sitä, että meillä on oma nimetty kirjanpitäjä, jonka saa aina halutessaan kiinni. Tavoitettavuus onkin ollut TalousNosturilla aina erinomaista. Pienissäkin asioissa voi soittaa, ja ajan myötä meille on syntynyt henkilökohtaiset suhteet sekä omistajiin että henkilökuntaan.

Tällä hetkellä työstämme sähköisen laskutuksen, Netvisorin ja hotelliohjelman integroimisen kanssa, mutta uskomme vahvasti, että TalousNosturi saa asian hoidettua kuntoon.”

Petri Vehmas, omistaja

Ota yhteyttä Valikko