Tehot irti strategisen talouspäällikkö + kirjanpitäjä -tiimin avulla.

Kirjanpidosta ei kannata enää maksaa, se on jo pitkälle automatisoitua. Mutta se, mistä kannattaa maksaa on ammattilaisen näkemys. TalousNosturin talouspäällikön ja strategisen kirjanpitäjän muodostama tehotiimi pureutuu yrityksenne liiketoimintaan ja järkeistää taloushallinnon.

Talouspäällikkö on kivenkova talouden ammattilainen. Hän tutkii luvut ja markkinatilanteet, analysoi raportit ja sparraa päätöksentekijöitä. Strateginen kirjanpitäjä on talouspäällikön ajatteleva ja tekevä kumppani, joka hoitaa paitsi lakisääteiset tilitoiminnot, niin myös tarjoaa näkemyksensä lukujen tulkintaan sekä yrityksen talouden tehostamiseen.

VIIVAN ALLA KIITOS SEISOO.

“Talouspäällikkönä tehtäväni on huolehtia, että asiakkaalla on ajantasainen tieto yrityksensä talouden tilasta. Tämä auttaa heitä liiketoiminnan johtamisessa ja kehittämisessä kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Yhdessä strategisen kirjanpitäjän kanssa toimimme tulkkina ja siltana liiketoimintaa tekevien ihmisten ja liiketoimintaa mittaavien lukujen välissä.

Eniten panoksestani hyötyvät yritykset, jotka ymmärtävät hyvin hoidetun talouden tukevan kasvua ja kehitystä, mutta joilla ei vielä ole omaa talouspäällikköä talon sisällä. Asiakkaani hyötyvät taloushallinnon ulkoistamisesta voidessaan keskittyä omaan ydinosaamiseensa.”

Heli Torvinen
TALOUSPÄÄLLIKKÖ

“Strategisen kirjanpitäjän työt alkavat siitä mihin automatisoitu kirjanpito loppuu. Sen lisäksi että varmistan että asiat pyörivät oikein ja ajallaan sähköisissä järjestelmissä, hoidan konkreettisesti yrityksen taloutta, huolehtien esimerkiksi ennakkoverojen tarkistamista ja TYEL-maksujen riittävyydestä. Strategisessa tiimissä toimin talouspäällikön rinnalla, ja olen asiakkaan ensisijainen kontakti. Olen yrittäjä itsekin, joten ymmärrän omistajayrittäjien ongelmia, ja osaan auttaa ratkomaan niitä.”

Krista Vettenranta
STRATEGINEN KIRJANPITÄJÄ

Ota yhteyttä Valikko